fotbollsskor nike

View User Photos and Share Your Photos
Ford Peter
Posts: 3
Joined: Sat Jul 04, 2020 1:42 am

fotbollsskor nike

Postby Ford Peter » Sat Jul 04, 2020 1:57 am

En annan OG-färgväg fotbollsskor nike av Air Jordan 1 är på väg. För första gången någonsin får Air Jordan 1 Retro High OG Metallic Navy retro-behandlingen. Skon kommer klädd i en vit skinnövre. Den helt vita sneakeren kontrasteras snyggt av Metallic Navy-träffarna som placerade fotled och Nike Swoosh. Ytterligare marin finns på tungan branding, foder, Wings branding och yttersula. En uppsättning vita snören, en vit mellansula och en vit tunga rundar ut huvudfunktionerna på skon. Även om det kan vara ganska enkelt i färgschema, förnekar det inget att detta är en mycket underskattad färgväg av Air Jordan 1 High. Det är en klassiker.

Nike Air-märket visas nu på tungan, innersula och yttersula för att avsluta sin klassiska design. Air Jordan 1 Retro High OG Nike nike air max thea Air Pack kommer att innehålla ton-iterationer av modellen gjord i Vintage Coral, Guava Ice och Olive Canvas. Alla tre alternativen har duk på tå och sidopaneler som kompenseras av läder på överlägg. Unika detaljer om skon kan hittas på dukpanelen nike tofflor genom att skriva ut överallt. Guava-isen faller uteslutande i Nordamerika och Asien och Stillahavsområdet / Latinamerika.

Air Jordan 1 Retro High OG Nike Air Pack kommer att innehålla ton-iterationer av modellen gjord i Vintage Coral, Guava Ice och Olive Canvas. Alla tre alternativen har duk på tå och sidopaneler som kompenseras av läder på överlägg. Unika detaljer om skon kan hittas på dukpanelen genom att skriva ut överallt. Olive Canvas colorway kommer att sjunka i Stora Kina och Asien och Stilla havet nike huarache dam / Latinamerika. Air Jordan 1 Retro High OG Nike Air Pack kommer att innehålla ton-iterationer av modellen gjord i Vintage Coral, Guava Ice och Olive Canvas.

Det kommer aldrig att vara brist på Air Jordan 1 och det introduceras nu i ett snyggt tema Air Jordan 1 Retro High OG Origin Story (Into the Spider-Verse). Modellen har ett Chicago-inspirerat tema med nyanser av vitt, svart och rött genomgående, och har en prickig texturerad detalj för röd läderpanel med sin vita tumlade läderunderlag. Slutligen kompletterar Nike Air-märket på tungorna, vinglogotypen på vristarna och en iskristall yttersula designen.

Denna Air Jordan 1 är en hyllning till Air Jordan 1s som karaktären Miles Morales bär i Marvel-filmen "Spider-Man: Into the Spider-Verse" och den täcks av ett Chicago-inspirerat tema med gym röd, vit, svart och foto blå accenter. Den unika detaljens idrottsdel är en strukturerad reflekterande överdel och hyllar babyskor nike Miles Morales dräkt. Andra detaljer inkluderar en iriserande stil Nike Air-tungetikett, vingarlogotyp på vristarna och en iskristall yttersula för att slutföra designen.

En del av Air Jordan 1 Premium Essentials-paketet, detta Air Jordan 1 har en premium svart skinnöverdel med vita accenter som landar på Swoosh-varumärket, mellansula, Wings-varumärket på fotleden och OG Nike Air-märket på mellansulan. Featured in a tonal färgväg av svart, denna Air Jordan 1 har smidigt läder med perforeringar på tåboxen följt av den ikoniska vinglogotypen på sin övre krage för att runda detaljerna. Dessutom märket "Nike Air" Image på tungan i University Red för att slutföra utseendet helt.

Return to “Photos”

Who is online

Users browsing this forum: vorpalbunny and 12 guests